Leeuwenkuil

Tot onze verbazing werden we gevraagd voor een casting van Leeuwenkuil. We konden ons echt niet voorstellen dat een investeerder interesse zou hebben om een langzaam groeiend bedrijfje als het onze financieel te steunen. Dan zijn er toch veel lucratievere projecten dachten we.

Tijdens de casting overtuigden ze ons ervan dat de ervaren ondernemers vooral starters wilden begeleiden en ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. En dat is iets waar wij echt nood aan hebben.

Ik ben eerder als ‘probeerder’ dan als ‘ondernemer’ gestart. Samen met Sare en nu ook Els werken we stap voor stap verder om steeds professioneler te worden in wat we doen.  Met IJLB willen we een waanzinnig lekker, eerlijk ontbijtproject zijn. Dat vinden we tot nu geweldig leuk dus we willen dit liefst zo lang mogelijk blijven doen. We beseffen dat we nog een stukje moeten doorgroeien om te kunnen evolueren naar een duurzame, gezonde onderneming.

We werken nu al drie jaar heel hard aan IJLB en zo een programma kan meevallen maar ook heel erg tegenvallen. De schrik zat er dik in.  Deelnemen aan Leeuwenkuil was voor Sare en mij echt een moeilijke beslissing. Maar konden we deze kans laten liggen om ons product aan een veel breder publiek voor te stellen?

Met de bibber in onze benen hebben we deelgenomen en we hebben er geen minuut spijt van. De voorbereiding die nodig was om uiteindelijk daar te staan heeft ons verplicht naar onszelf te kijken, naar wat we doen, hoe we het doen, waarom en waar we nog verder van dromen.
Alleen dat al heeft ons erg veel geleerd.

IJLB, dat zijn niet enkel Natalie, Sare en Els. 
We zien ons team veel breder.
We geloven in een netwerk van mensen en ondernemingen waar ieder heel goed kan zijn in iets en dat je door samen te werken alleen maar beter en sterker kan worden.

Zo zou er geen IJLB atelier zijn zonder de warme en fantastische steun van de medewerkers bij Flexpack. De winkels die onze granola verkopen zijn stuk voor stuk even gepassioneerde ondernemers die ons verhaal aan jullie doorgeven en zo al heel wat echte fans hebben gemaakt. Dankzij Elke van Bon Appetit Les Amis en het team van Belgunique kan je ook online kan bestellen. Didess, een innovatief belgisch bedrijf zorgt ervoor dat onze granola makkelijk bereikbaar is voor de horeca.

En zonder onze echte granola fans geen IJLB.

We denken en hopen dat onze deelname een positief effect zal hebben voor voor iedereen die betrokken is bij ons project.
Aan zo een team willen we verder blijven werken.

Bedankt allemaal!

Natalie, Sare & Els

PS: we zitten in de eerste aflevering van dinsdag 6 februari om 21:35.
Heel erg spannend want wij hebben het nog niet gezien en geloof me, je stapt met een volledige black out uit die spotlights :)))

 

Reacties zijn gesloten.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: